09-11-17

Future Generations, een nieuwe naam voor een nieuwe toekomst!

De aangekondigde hervorming van de kinderbijslag in het kader van de 6de staatshervorming spoort ons aan om de positie van ons kinderbijslagfonds te verstevigen, aangezien het aantal privéfondsen beperkt zal worden vanaf 1 januari 2019.

In deze optiek, hebben Mensura Kinderbijslagfonds en het kinderbijslagfonds van Partena Professional een samenwerkingsakkoord gesloten. Zo realiseren we onze ambitie om een referentiespeler te blijven op het gebied van kinderbijslag. Samen met het kinderbijslagfonds van Partena Professional zullen we zo de kinderbijslag beheren voor meer dan 450.000 kinderen.

 

Een nieuwe naam?

Mensura Kinderbijslagfonds zal dit vanaf heden doen onder een nieuwe naam: Future Generations! Zo is ons kinderbijslagfonds klaar voor een schitterende toekomst binnen het regionale model.
 

Zal er iets veranderen?

Dit is enkel een naamswijziging van Mensura kinderbijslagfonds naar Future Generations, voor u zal er verder niets veranderen. Wij blijven de dagelijkse partner in de opvolging van de kinderbijslagdossiers van uw medewerkers. Uw vertrouwde contactpersonen en telefoonnummers blijven van toepassing. Uiteraard zorgen wij voor de verdere correcte en stipte uitbetaling van de kinderbijslag zonder enige onderbreking.

Mocht u nog meer informatie wensen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie nodig? Wij helpen u graag!

+32 11 26 49 49Mail ons